Categories:

Zod Neere organiseerde al tweemaal eerder een Charity Dinner dat beide keren in een gezellige ambiance plaatsvond. Evenals toen zal de opbrengst van dit diner volledig ten goede komen aan het onderwijs in de vakschool CPAEC te Ouagadougou, in Burkina Faso.

Het bestuur van de stichting Zod Neere Nederland nodigt U graag uit voor een exclusief viergangendiner met bijpassende wijnen en een verrassende muzikale omlijsting, gevolgd door koffie en friandises, dat gehouden zal worden op:
Donderdag 22 november 2018
De Druiventros Bosscheweg 11, 5056 PP Berkel-Enschot

De stichting Zod Neere Nederland stelt zich ten doel om in Burkina Faso het basis– en vakonderwijs, de lokale werkgelegenheid, vrouwenemancipatie en kunstnijverheid te bevorderen. Ze doet dat sinds 2003.

Tags:

Comments are closed