Categories:

Zod Neere Nederland is al vele jaren betrokken bij de ontwikkeling van een vakschool in Ouagadougou, de hoofdstad van Burkina Faso. Met onze stichting hebben we in de loop van de tijd al veel van de grond gekregen, zoals 4 waterputten van 70m. diep, een schoolkantine met keuken, een tentoonstellingszaal en zo meer. Inmiddels is de vakschool, de CPAEC, klaar. De IT inrichting van ASML is bijna gerealiseerd. Nu staan we voor de uitdaging om de verdere inrichting en de schoolorganisatie van de grond te krijgen.
Om deze uitdaging mede te financieren organiseert Zod Neere Nederland op 7 november 2016 een “Diner de Charit√©” waarvan de baten volledig ten goede komen aan dit project.
Het centrum voor ondernemers onderwijs De Rooi Pannen, verzorgt het diner, het wijnarrangement komt van WHYN van de firma Verbunt, beide uit Tilburg. Er wordt gezorgd voor muzikale omlijsting. Dit alles geheel om niet, zodat er geen kosten van de opbrengst afgaan. Bruto is netto! Daar komt nog bovenop dat de Rotary, omdat het een internationaal ontwikkelingsproject betreft, de netto opbrengst zal verdubbelen!

Het wordt een fijne avond met een fantastische viergangen verwen menu, goede muziek en een gezellige ambiance.

Comments are closed