Categories:

Onze  ambassadeur van Burkina Faso in Brussel, Mr. Kadré Désiré Ouédraogo heeft, een nieuwe prestigieuze functie gekregen bij het CEDEAO (Communauté économique des Etats de l’Afrique de l’Ouest). De afgelopen jaren had Mr. Kadré Ouédraougo als ambassadeur veel aandacht voor de partners in Nederland, en droeg hij bij aan de ´ Landelijke Dagen´georganiseerd door het  ´ Platform Burkina Faso´, waarvan Zod Neere Nederland ook deel uitmaakt.

Door de acute situatie in Mali, waarin het CEDEAO een belangrijke rol tot verbetering kan spelen, heeft hij echter tot nu toe geen tijd gevonden voor een goed afscheid van onder meer de leden van het Burkina Faso Platform en van Faso Yelle. Mr. Ouédraogo heeft aangegeven het bijzonder op prijs te stellen indien hij alsnog persoonlijk afscheid kon nemen van de Nederlandse partners. Daarom werd er, samen met Honorair Consul van Burkina Faso, Freek Warmelink en met Faso Yelle een afscheidsreceptie gehouden op zaterdag 16 juni van 16:00 tot 18:00 uur in Amsterdam, in de Laranjazaal van  ´De Hortus Botanicus´  in Amsterdam, Plantage Middenlaan 2A.  Natuurlijk was  het bestuur van Zod Neere Nederland hierbij aanwezig.

Comments are closed